Svendborgvej 101 , 5600 Faaborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.

Harmonisk villa med haveoase og udsigt over Faaborg Fjord

Her på Svendborgvej 101 venter en velholdt villa, som står klar til at danne rammerne for en ny familie. Midt på den røde murstens facade, der er perfekt vinklet mod Faaborg Fjords bølger, hænger navnet ”Glimt” – et navn, der betegner den suveræne havudsigt, som både medfølger på husets stueplan og førstesal.

Villaen er opført i 1937, men trods sine år på bagen står den fortsat i rigtig pæn stand. Med et grundareal på 969 kvadratmeter og et boligareal på 112 med 68 kvadratmeters kælder kan familien glæde sig over god plads inde såvel som ude. Ejendommen indledes af en stor, dobbelt carport med redskabsskur samt en mindre forhave med opgang til husets entré. Herfra er ligeledes indgang til den lukkede og ugenerede baghave, hvor en skøn udeoase med gamle frugttræer, nøddehegn samt hele tre terrasser venter. Her er scenen sat for mange gode udestunder i sommerens solskinstimer – ren idyl.

Inden døre indledes boligen af et stueplan med fantastiske fællesområder og ét af de i alt fire værelser. Det lyse køkken danner rammerne for hyggelige madlavningsstunder, og måltiderne kan nydes i den sideliggende spisekrog, hvor et skøn lysindfald fra det store terrassevindue pryder rummet. Herfra åbner franske døre op til husets opholdsstue med karnap, og alle tre områder forkæles af flotte trægulve.

På førstesalen venter ét af husets to, moderniserede badeværelser samt tre værelser, hvoraf det nordvendte har altan med udsigt over haven. Her kan den mindre eller mellemstore familie nemt finde sig til rette, og i den højloftede kælder venter yderligere plads i et multirum, værksted og et stort badeværelse.

Alt i alt får familien et charmerende hus med sjæl og vedligeholdte kvadratmeter, som tilmed befinder sig blot 2 kilometer fra Faaborg centrum. Byen er meget velbevaret med fine, gamle bindingsværkshuse i midtbyens smalle stræder, og her er gode skoler kommuneskole 1,5 km, friskole 2 km), daginstitutioner, gymnasium, butiksstrøg, et aktivt havnemiljø og naturrige stisystemer. Bag ejendommen ligger desuden et offentligt område med legefaciliteter og plads til boldspil. Vandet kan nås inden for få hundrede meter, det samme gælder bageren.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020