Sundbrovej 36 - 5700 Svendborg

Sundbrovej 36 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.795.000 kr.

Totalrenoveret landvilla med enestående udsigt over Tåsinge og oplagt erhvervsmulighed!

Det er vitterligt “hele pakken” man får, som ejer af denne super gedigne landvilla på Tåsinge. Den 3.079 m2 store grund ligger højt midt på øen, hvilket giver en fantastisk udsigt over Tåsinge og det Sydfynske Øhav. Villaen byder på 172 flotte m2 over halvandet plan, stor kælder samt et lækkert garageanlæg med to elektriske betjente hejseporte og et supergodt rum på førstesalen. Ejendommen præsenterer sig godt ud til landevejen, hvilket gør den interessant for dig, der går med en erhvervsidé i maven.

Huset er oprindeligt fra 1954, men blev i 2008 totalrenoveret og ombygget, så det i dag ligner en moderne villa af nyere dato. Huset står med flot facade i blødstrøgne røde teglsten, sortglaseret tegltag med fem kviste med zinkinddækninger. I april 2020 blev der bygget en ny altan på førstesalen, og i 2021 er facaden blevet omfuget.

Garageanlægget er fra 2010, og rummet på førstesalen kan anvendes som hobbyrum, teenageafdeling eller måske til erhverv. Garagen vender ud mod vejen og har gode muligheder for skiltning, mens den store gårdsplads har fine parkeringsmuligheder for eventuelle kunder.

Indenfor er boligen lys og indbydende med trægulve i værelser og opholdsrum og klinkegulve i de funktionelle rum. I får også gipslofter, fyldningsdøre samt Velfac-vinduer, som er støjdæmpende på facaden ud mod landevejen. Stueplan er indrettet med køkken-alrum, stue med nyere træpilleovn, badeværelse og to soveværelser. Førstesalen har loft til kip med synlige bjælker og byder på to soveværelser, et toilet, et teknikrum og en stor repos med udgang til altan.

Kælderen er i boligkvalitet og byder på flere gode disponible rum. Herunder et badeværelse, et fyrrum, et viktualierum en stor fordeleregang og et ekstra rum. Kælderen er med gulvvarme i badeværelse, fyrrum og ekstrarummet.

Trods sin størrelse er den store have nem at passe og giver jer et fantastisk frirum under åben himmel.

Der er cykelsti til Vindeby uden for hoveddøren, hvor I finder alle fornødenheder. Afstanden til indkøb, skole, børnepasning, idrætsfaciliteter mv. er ca. 1.5 km.

En ejendom man skal ud og se for rigtigt at forstå, hvad den kan!3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800