Stubshovedvej 34 - 5884 Gudme

Stubshovedvej 34 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

Billedskøn landejendom en kilometer fra Gudme på Sydfyn

Man behøver blot at kaste et enkelt blik på det rød-hvide bindingsværk, det lige så klassiske stråtag, og på den ualmindeligt flotte og velpassede have, for at blive hensat til en anden tid. Mere nostalgisk og billedskøn ejendom skal man se længe efter - og beliggenheden passer til. Ejendommen ligger idyllisk blandt bølgende marker og skove og op af Stokkebæk Å, som den 8.365 m² grund danner skel til. Vi befinder os på Sydfyn blot en kilometer fra øens håndbold-hovedstad Gudme.

Grunden er inddelt i den flotte prydhave, der ligger umiddelbart op ad huset, en stor hovedsageligt ubeplantet køkkenhave og græsmarker for resten. Markerne kan fint fungere som græsfolde, i og med at der til ejendommen også hører en lille stald, hvor man kan holde mindre dyrehold.

Foruden stuehuset består ejendommen også af et anneks, føromtalte stald, et redskabsrum samt et stort garageanlæg med to garager, en carport og et stort værksted. Ejendommen blev gennemrenoveret i slutfirserne af nuværende ejere og er samvittighedsfuldt vedligeholdt lige siden. Så selvom interiøret har nogle år på bagen, står huset inde som ude stadig rigtig flot og indbydende.

Dét gør det også til et virkelig hyggeligt hus. Der hviler en charme og bondehusstemning over boligen, og man kan mærke, at der er gjort meget for at værne om husets ånd. Boligen er indrettet med spisekøkken, stue, entré, to soveværelser, et bryggers, et badeværelse og et pulterrum. Huset har også en førstesal, der dog ikke er godkendt. Her er indrettet repos og to disponible rum.

Haven er ganske enkelt en fryd for øjet og er anlagt således, at noget blomstrer det meste af året. Her finder du også havestuen, der giver et fortræffeligt udsyn over de smukke omgivelser. Stokkebæk Å følger grunden fra ende til anden og er efter sigende god at fiske i.

Der er en kilometer til Gudme, som har en god slagter, købmand, skole 4.-9. klasse, børnehave og naturligvis den danmarkskendte idrætsforening GOG.

Så er du til Morten Korch og landidyl, er denne ejendom ikke til at komme udenom!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800