Stubshovedvej 25 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.295.000 kr.

Fint og velholdt halvt dobbelthus direkte ud til marker i Gudme

Nemt, lyst og hyggeligt - så enkelt kan dette halve dobbelthus i udkanten af Gudme på Sydfyn beskrives. Huset har en overkommelig størrelse, store vinduespartier i opholdsrummene samt have og terrasse til to sider.

Huset som er i et plan, er som skabt til jer, som ønsker en nem tilværelse i fred og ro. Bebyggelsen omkranses af marker til to sider og fra hoveddøren er der under 500 meter til byens købmand, slagter og til busstoppestedet, hvor bussen blandt kører til Svendborg.

Boligen viser sig fra sin bedste side i det kombinerede opholdsrum med køkken og stue i ét. Her er en nærmest forbavsende rummelighed, hvilket ikke mindst kan tilskrives det store vinduesparti mod vest, der virkelig åbner rummet. Gulvet er belagt med lyst parket og også køkkenet har god plads på bordpladen og i skabene.

Boligen er indrettet med to værelser, som begge har skabe til opbevaring. Der er også godt med opbevaringsplads i bryggerset, som ligger i tilknytning til entreen. Endelig får I også et rummeligt flisebadeværelse og som et ekstra plus er der gulvvarme i hele boligen.

Morgenkaffen kan passende nydes i solen på den lille terrasse ved siden af hoveddøren. Her er også en carport til bilen samt et redskabsrum. Om eftermiddagen og aftenen er der på skyfrie dage sol på den anden terrasse, der ligger mod vest. Det er en større terrasse, som dertil giver fint udsyn til den flot blomstrende have

Et roligt og trygt sted med alle fornødenheder inden for kort afstand.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800