Stubshovedvej 24 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Fritidslandbrug
Pris: 2.195.000 kr.

Smuk landejendom med sublim udsigt - i gåafstand til Gudme by

Ikke nok med at I får frisk landluft i lungerne og masser af plads omkring jer - udsigten fra denne smukke landejendom på Sydfyn er fuldstændig uovertruffen. I kan se flere kilometer ud i horisonten fra stort set alle sider fra både stuehuset og fra den store grund. Kort opsummeret får I et stuehus på 162 m², en stor og smukt blomstrende have, to disponible tidligere landbrugsbygninger samt mere end 7 hektar jord, der lige nu er bortforpagtet.

Al landidyllen til trods finder I mange af hverdagens fornødenheder mindre end en kilometer væk i hyggelige Gudme. Her er blandt andet en god købmand, slagter, skole og børnehave.

Den firlængede gård stammer tilbage fra 1877 og var tidligere en mølle. Ejendommen præsenterer sig som et samlet hele med facade i en varm, dybrød farve og hvide vinduesrammer. Faktisk blev stuehuset malet udvendigt i 2019, og fik samme år udskiftet hoveddøren og terrassedøren. Flere af vinduerne i stuehuset blev udskiftet i 2014.

Indenfor er stuehuset overvejende pænt og nydeligt og i velholdt stand. Førstesalen kunne dog trænge til en kærlig hånd, men huset er bestemt til at bo i, som det er, så en eventuel modernisering kan fint foregå efter indflytning.

Boligen indeholder spisekøkken, spisestue med udgang til terrasse, vinkelstue, baggang, badeværelse og et soveværelse. Førstesalen er indrettet med to rummelige soveværelser, en skunk samt et stort, uudnyttet loftsrum.

Ejendommens tre andre længer giver jer masser af ekstra plads og muligheder. Her er blandt andet flere garager, et værksted samt to tidligere stalde.

Den flotte udsigt over landskabet kan især nydes fra den smukt anlagte have. Huset er højtliggende, så mens I går rundt mellem de mange stauder og de mange blomstrende buske, kan I spejde frit hen over markerne og videre ud i horisonten.

En ejendom med masser af værdi for den rigtige køber.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800