Strandvejen 37 , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 795.000 kr.

Børnevenlig villa med naturskøn udsigt til det sydfynske øhav

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte, rummelige og yderst velindrettede villa på 131 kvadratmeter. Her kan børnefamilien få albuerum, for husets to etager byder på hele to stuer, tre soveværelser og to toiletter. Derudover medfølger en kælder med to disponible rum, en carport med tilhørende skur og en af Sydfyns bedste udsigter.

Ejendommen indledes af en stor indkørsel med plads til alle familiens transportmidler, og fra indkørslen har man indgang til den skønne baghave, hvor en stor, indhegnet græsplæne folder sig ud. Her er god plads til at børnene kan boltre sig med leg på græsset, alt imens de voksne nyder tilværelsen på den store og sydvendte terrasse med udsigt over markerne.

Inden døre byder stueetagen på et stort badeværelse med kar, et lyst og indbydende køkken samt to stuer, der med fordel kan anvendes som spisestue og dagligstue. Sidstnævnte har udgang til terrassen og god plads til den helt store sofahyggekrog. På førstesalen venter tre gode soveværelser med indbygget skabsplads samt et mindre toilet. Fra forældresoveværelset mod syd har man desuden en helt sublim udsigt over de langstrakte vidder og det grønne landskab, helt til øhavet i det fjerne.

Uanset årstid er der en særlig idyl over ejendommen her på Strandvejen 37, der har et landligt twist og er velholdt fra top til tå. Foruden den præsentable bolig medfølger også en børnevenlig beliggenhed i en aktiv landsby, hvor både indkøbsmuligheder, foreningsliv og daginstitutioner venter. Vester Aaby egner sig særdeles godt til familien, stor såvel som lille, der ønsker fred og ro til at nyde livet og den omkringliggende natur. Om sommeren kan man nemt hoppe på cyklen og køre den korte tur til Fjællebroen Havn til en dukkert, og der kører desuden gode busforbindelser til både Faaborg og Svendborg.

Vi byder ind med en fremvisning - denne familieperle skal ses med egne øjne.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800