Strandvejen 154 , Fjellebroen , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.895.000 kr.

Udsigtsvilla ved Fjellebroen Havn - mulighed for flexbolig

Drømmer I om at bo tæt på vandet, så er denne velholdte etplansvilla i det naturskønne Fjellebroen bestemt et nærmere kig værd. Her byder Strandvejen 154 velkommen; et dejligt etplanshus, som ligger i kort gåafstand til Fjellebroen Havn. For ejendomme i dette område er der evt. mulighed for flexbolig, således at ejendommen kan benyttes til såvel helårs som fritidsbolig.

Villaen fremstår lys og velholdt – lige til at flytte ind i. Her er vandudsigt fra stuen og to værelser, og fra stuen kan du åbne terrassedøren ud mod den flisebelagte, sydvestvendte terrasse. Herfra er der flot udsigt til det Sydfynske Øhav, ligesom solen kan nydes både eftermiddag og aften.

Hoveddøren byder ind til entréen i kombination med en fordelergang. Herfra kan man let tilgå husets øvrige afdelinger: en stue, et køkken, et badeværelse, 3 værelser og et bryggers. I køkkenet, badeværelset og bryggerset er der indlagt gulvvarme og det ene af husets soveværelser er funktionelt indrettet med en hel skabsvæg til garderoben.

Ejendommen er løbende renoveret bl.a. med nyt badeværelse i 2011. I 2016 blev gulvet i køkkenet udskiftet og bryggerset blev renoveret med nyt inventar og nye gulve.

Med til villaen hører et desuden et mindre kælderrum og et udhus på 42 m². Og hertil kommer en 829 m² stor grund med plads til parkering af flere biler.

Fjellebroen ligger mellem Faaborg og Svendborg. Og blot 5-6 minutters kørsel herfra, i nabobyerne Ulbølle, Vester Åby og Vester Skerninge, findes flere indkøbsmuligheder, skoler mv.

Beliggenheden i Fjellebroen er altid et besøg værd, så lad os vise jer huset her på Strandvejen 154.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800