Strandvej 85 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.700.000 kr.

STRANDVEJSVILLA I SVENDBORG – MED UDSIGT TIL SVENDBORGSUND

I Svendborgs attraktive Strandvejskvarter udbydes denne 175 m2 store etplansvilla i 2. række mod Svendborgsund og med kig til Svendborgsund fra alle centrale rum.

Villaen er beliggende tæt på indkøb, skoler, børnehaver, gymnasium, erhvervskoler, idrætsfacilitetter samt den smukke Sct. Jørgens Park.

Villaen der er opført i 1964 indeholder entre, badeværelse med indmuret bruseniche, køkken/alrum/spisestue med udgang til terrassen, bryggers med vaske facilteter/skabsplads og loftslem til loftsrum med gangbro, soveværelse med indbyggede skabe og udgang til terrassen, vinkelstue med stort glasparti/skydedør til terrassen, gennemgangsværelse/kontor, stort værelse med udgang til terrassen og flere anvendelses muligheder master bedroom/teenageværelse eller opdeling i 2 værelser).

Den sydvendte grund er på hele 1560 m2 og anlagt med stor fliseterrasse, som via trapper leder ned til pool-området og den store græsplæne. Fra haven er der, ad den private fællessti, adgang til stranden med mulighed for at etablere egen bade- eller bådebro.

Grund arealet giver endvidere mulighed for betydelig udvidelse af ejendommens boligareal og ved evt. udnyttelse af loftetagen, kan der opnås en endnu flottere udsigt udover Svendborgsund.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800