Strandvej 8 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.995.000 kr.

VILLA TIL UDLEJNING ELLER EGET BRUG I SVENDBORGS STRANDVEJSKVARTER

Svendborg er en ualmindelig dejlig by, som har den helt rigtige størrelse og kombination af lokalsamfund og by med alt det, man kan forvente af f.eks. god skole, institutioner, indkøb m.m. Denne villa ligger placeret på Strandvej 8 i Svendborgs populære strandvejskvarter med alle byens tilbud i gåafstand – blot fem minutters gang til gågaden såvel som banegården og lystbådehavnen.

Villaen er oplagt til eget brug eller udlejning. Den er på nuværende tidspunkt opdelt i to lejligheder og disse er begge udlejet. Villaen er opført i 1895 med tidstypisk arkitektur. Der er gode muligheder for at skabe drømmehjemmet med en opdatering/modernisering af husets indretning.

Villaens indretning i stueplan: Et stort værelse, walk-in, badeværelse med bruseniche, et køkken og to rummelige stuer med udgang til altan og masser af plads til dagliglivet og de fælles stunder. Endvidere førstesal: Ligeledes stort værelse, badeværelse med bruseniche, to stuer, køkken og altan. Tilmed en kælder på 85 kvadratmeter med toilet, bad, køkken, vaskerum og flere disponible rum med god mulighed for opbevaring.

Ejendommen er beliggende på en dejlig grund på 503 kvadratmeter med en fin vestvendt have. Her kan man med fordel rykke selskabet ud, når solen står højt på himlen – der er plads nok. Derudover en carport på 18 kvadratmeter fælles med naboejendommen.

En beliggenhed, som er attraktiv for såvel udlejning som til eget brug.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800