Strandvej 10 - 5700 Svendborg

Strandvej 10 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.500.000 kr.

Velholdt, klassisk villa fem minutter fra Svendborg Lystbådehavn og bymidte

Det er svært ikke at blive lidt kåd, når man betragter et hus som dette på Strandvej 10 i Svendborg. Det er en klassisk villa opført i 1917 i den anerkendte Bedre-Byggeskik tradition. Sidenhen er der lagt en ære i at værne om husets oprindelige arkitektur og stil, og huset står som helhed smukt og velholdt. Og så ligger det fantastisk godt i byen blot fem minutter fra Lystbådehavnen, en lille strand, bymidten og banegården. Velkommen til!

Selvom husets ånd og stil er velbevaret, er der sket mange forbedringer. Blandt højdepunkterne kan nævnes, at huset er energioptimeret med hulmursisolering, loftsisolering og udskiftning af vinduer. Derudover blev facaden kalket og pudset i 2010, mens stuerne blev malet og fik spartlet lofter i 2021. Carporten, der deles med naboen, blev opført i 2012.

Man føler sig hurtigt hjemme i de to hyggelige stuer en suite. Den mindste stue, spisestuen, har stuk og roset i loftet, og mod vest er der udgang til en dejlig solterrasse. Gulvet er belagt med husets originale pitch pine gulve, der fortsætter gennem solide fløjdøre ind i opholdsstuen. Her er brændeovn, og mod sydøst har I et smukt kig ned af Herluf Trolles Vej. Etagen byder også på et fint spisekøkken, der er af ældre dato, men bestemt nydeligt og funktionelt.

En solid trætrappe fører i entréen op til førstesalen. Heroppe venter en møblérbar repos, der giver adgang til et flot flisebadeværelse fra 2004 og til to soveværelser. Det ene soveværelse er ekstra stort og har masser af skabsplads og walk-in-closet.

Huset har også fuld kælder på 93 m² med badeværelse, vaskerum og tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Kælderen har udgang til haven, der foruden terrassen har flot beplantning med gammeldags roser, frugttræer og en lille græsplæne. Endelig hører der også et udhus og en halv carport med til ejendommen.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800