Strandvænget 3 , Lundeborg , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.995.000 kr.
Nyhed

Ingen brochure tilføjet

Udsigts-sommerhus 100 meter fra badestranden i Lundeborg

Den rene og skære sommerhuslykke ligger og venter her på Strandvænget 3 i Lundeborg. Den lille kystby har charme som få, og da den omkranses af skov, er den blevet til en af Fyns bedst holdte hemmeligheder. Og her, cirka 100 meter fra byens dejlige badestrand, finder I dette træsommerhus med kæmpe terrasse og udsigt til såvel hav som til Storebæltsbro fra flere at husets rum.

Huset er fra 1965 og byder på 54 m2 - men man skulle tro at begge dele var usandt. Igennem de seneste 4-5 år er huset blevet gennemgående istandsat, så det ude som inde står særdeles flot og indbydende. Og især de store vinduer i huset gør, at det virker en del større, end det er.

Moderniseringen til trods føles det dog stadig som et rigtigt sommerhus. Opholdsrummene består af køkken-alrum og stue, der ligger i åbent rumforløb. Begge rum prydes af et flot plankegulv, der fortsætter ind i det største af soverummene. I køkken-alrummet skinner det flotte køkken langs den ene væg, mens brændeovnen luner i modsatte hjørne. Stuen udmærker sig ved det store vindue, der giver flot kig til havet. Huset byder dertil på hele tre soverum samt et hyggeligt badeværelse med separat brus.

Lige så stor værdi som huset selv har den store terrasse. Den smyger sig om huset på to sider, og giver sommerhusoplevelsen et ekstra nøk opad. Den ene side har fjernbetjent markise, og så er der endda også en morgenterrasse på den anden side af huset. Haven er særdeles nem at passe og prydes blandet andet af to enorme rododendroner.

Skal noget fremhæves i Lundeborg, må det være havnen. Her er bare en skøn stemning, og hele sommeren igennem er der live-musik hver fredag. Vikingelegepladsen skal også nævnes, da den tiltrækker børnefamilier fra nær og fjern.

Et sjældent udbudt sommerhus, der vil være rift om!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800