Strandengen 18 , Peløkke , 5900 Rudkøbing

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.995.000 kr.

Familievilla udover det sædvanlige - udsigt til Langelandsbroen

I 2010 blev der opført et hus tæt ved vandet lidt uden for Rudkøbing på Langeland. Ved første øjekast ligner huset så mange andre nyere opførte boliger, men kigger man nøje efter, ser man, at her er tale om en ejendom udover det sædvanlige.

Lad os starte med beliggenheden. Huset ligger for enden af et lukket vænge direkte ud til et stort fællesareal. Her får børn rigtig plads til at røre sig, og her vil ikke blive bygget nyt. Det muliggør til gengæld, at I har havudsigt fra alle værelser i huset, udsigt ud over langelandsbroens fine konturer, og kan tilmed spotte Storebæltsbroen i det fjerne. Fra vænget er der sti direkte ned til vandet, der er badevenligt og efter sigende godt til krabbefiskning. Her kan I også have en båd liggende, og så I skal ikke undervurdere romantikken i en hyggelig gåtur langs vandkanten en lys sommeraften. Fra hoveddøren er der god børnevenlig cykelvej til både en nærliggende friskole, daginstitioner, en folkeskole samt ind til Rudkøbing.

Ejendommen er kvalitet fra ende til anden og byder på et væld af flotte detaljer, der gør huset til noget særligt. Huset er både udtænkt, tegnet og opført af nuværende ejer, der selv er håndværker. Til den fuldmurede facade er valgt en eksklusiv, koksgrå mursten. Der er zinktagrender og så har huset gulvvarme overalt. Det være sig både i boligen, i garagen og i kælderen. Endelig er der også centralstøvsuger og genveksanlæg i hele huset.

Indretningsmæssigt består huset af tre afdelinger, der alle bindes sammen af - og mødes i det store køkken alrum. Her indgår en værelsesafdeling med tre børneværelser og et badeværelse. Det ene børneværelse rummer en stor hems, der er et bryggers med udgang til garagen, og endelig stuen med stort master bedroom ved siden af.

Også indvendigt emmer huset af kvalitet. Alt interiør er fra HTH, hvilket skaber en elegant ensrettethed designmæssigt. Det gælder både elementerne i køkken, bryggers og de to badeværelser samt alle de indbyggede skabe rundt om i huset. På samme vis er alle trægulve og bordplader i eg.

Overalt i huset er der loft til kip, der er store ovenlys og alrummet skiller sig yderligere ud og deler en elegant hjørnepejseindsats med stuen. Og rummet kan et trick: Om sommeren kan hele det vestlige vinduesparti åbnes op, således at rummet naturligt forlænges ud på en stor egetræsterrasse. Derudover er der også en dejlig overdækket terrasse foran stuen samt en morgenterrasse med udgang direkte fra køkkenet.

Alt dette kan I glæde jer til, og så har vi ikke engang nævnt orangeriet, pilehytten samt det store vinrum og slyngelstuen i kælderen. Det kan I se til fremvisningen. Velkommen på Strandengen 18!

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020