Stentoften 19 - 5874 Hesselager

Stentoften 19 , Bøsøre , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.250.000 kr.

Sommerklart sommerhus i tredje række fra vandet ved Bøsøre på Sydøstfyn

Når først der er hentet rundstykker hos købmanden ved campingpladsen, og man har sat sig godt til rette i solen på morgenterrassen med kaffen ventende foran sig, bemærker man det. Stilheden, duften af sommer og den sagte lyd af bølgeskvulp fra vandet 100 meter mod øst. Jo sommerglæde er der rigeligt af i dette både helt normale og på samme tid ganske vidunderlige sommerhus i Bøsøre på Sydøstfyn. Velkommen til!

I bliver ejere af et hyggeligt træhus fra 1970 i flot og meget velholdt stand. Den varme, vinrøde kulør på huset, udhuset og læhegnet om terrassen giver ejendommen væsen og personlighed. Terrassen ligger på tre sider af huset, der omkranses af havens grønne græstæppe med lidt spredte buske og træer. Et sandt slaraffenland for børn, som nok skal få udforsket hver en krog af haven.

Indenfor er alt, som det skal være i et sommerhus. Stue og køkken er samlet i et hyggeligt opholdsrum med træ på vægge og lofter. Rummet får lys ind fra tre sider, og køkkenet har både opvaskemaskine og alt andet, man skal bruge. Badeværelset blev renoveret i 2009 og byder på væghængt toilet, vaskemaskine og separat brus. Hertil kommer i alt tre soverum med plads til i alt seks sovende gæster.

Stranden ved Bøsøre er bare dejlig. Her er badebro, og vandet har en tilpas dybde til, at børn kan plaske trygt i vandkanten, og til at voksne kan tage nogle gode svømmetag. Både badebroen, og de grønne arealer foran stranden ejes og vedligeholdes af grundejerforeningen. Her er borde og bænke, så man kan tage frokosten med herned. Den nærliggende campingplads er også et aktiv. Den er femstjernet og har legeplads, købmand, restaurant og et badeland, der kan benyttes mod betaling.

Et sikkert valg til denne og mange kommende somre - bestil en fremvisning i dag!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800