Stejlbjergvej 4 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Smukke solnedgange og fantastisk udsigt til Det Sydfynske Øhav - landidyl på Tåsinge

Vejnavnet bærer en stor del af forklaringen på den fortræffelige udsigt, man har her på Stejlbjergvej 4 på Tåsinge. Grunden ligger nemlig øverst på en stejl bakke og giver således et flot vue til det Sydfynske Øhav, Svendborgsundbroen og - i klart vejr - helt til Faaborg. På grunden ligger en villa på 99 m², der godt kan bebos, som den står men har behov for gennemgående renovering.

I kan naturligvis også se på ejendommen som en byggegrund, hvor I selv kan starte forfra og opføre drømmeboligen
.

Huset ligger i den lille landsby Bregninge omtrent to kilometer syd for Vindeby. En god beliggenhed hvor I kan nyde landlivets glæder med fred, ro og idyl og samtidig være inden for kort cykelafstand af alt, I skal bruge i hverdagen. Der er cykelsti hele vejen til Vindeby, og der kører flere buslinjer på landevejen.

Selvom huset er klar til en istandsættelse, er der dog allerede lavet et par ting her og der. Flere af vinduerne samt hoveddøren er blevet skiftet, og så har huset fået en stor, lækker træterrase, der i praksis fungerer som en veranda.

Der er en hyggelig, landlig stemning over boligen, og indretningen er ganske velfungerende. Stuen er et godt, regulært rum synlige loftsbjælker og brændeovn. En bred trappe på to trin skaber automatisk en god spiseplads, hvor der er lavet kig ind til køkkenet. Der er også direkte udgang til terrassen, hvis I hellere vil nyde måltidet under åben himmel. Fra spiseafdelingen fører et par franske døre videre ud i entréen og videre til køkkenet, til et badeværelse og til et soveværelse. Endelig er der endnu et soveværelse i den anden del af huset.

Huset har derudover kælder samt en hyggelig have med to skure.

Hvis udsigt og landidyl står højt på jeres ønskeliste, må I ikke gå glip af denne spændende ejendom på Tåsinge.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800