Stationsvej 19 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.

Velholdt villa med mulighed for erhverv på parklignende grund i Gudme

Det er uden tvivl Håndboldklubben GOG, der har placeret Gudme på landkortet. Men udover en særdeles velfungerende idrætsforening kan det hyggelige lokalsamfund også bryste sig af både egen skole og børnehave, en god købmand, en dygtig slagter og ikke mindst fantastisk natur - særligt omkring Gudme Sø.

Og det er netop her nær søen, at denne spændende villa befinder sig. Det er et nydeligt, fuldmuret hus fra 1910, der med sine 185 boligkvadratmeter og en kælder på 106 kvadratmeter har masser af plads. Tidligere ejer havde sin lægepraksis i huset, og der er derfor fin mulighed for at drive liberalt erhverv i disse lokaler. Den 1785 kvadratmeter store parklignende grund skal heller ikke glemmes. En del af grunden er udlagt som naturgrund, og her er også både køkkenhave og flere terrasser.

I kommer til at bo i et sundt hus, der løbende er blevet vedligeholdt af nuværende ejere. Ejendommen har netop fået installeret varmepumpe og inden for de sidste otte år er der blandt andet blevet udskiftet vinduer, isoleret i hulmurene og udskiftet vandrør. Boligens interiør har nogle år på bagen, men fremstår pænt. Alt afhængigt af jeres temperament kan I tage det, som det er, eller modernisere i jeres eget tempo.

Indretningen er meget familievenlig. Stueplan har et hyggeligt køkken-alrum med plankegulv, hvorfra der er åben forbindelse til opholdsstuen, der byder på eksklusivt sildebensparket i massiv eg. Herfra følger en gang, en entré og det næsten 20 kvadratmeter store lokale, der er meget anvendeligt til erhverv.

Førstesalen er indrettet med en repos, der giver adgang til de i alt fire soveværelser. Det største værelse har skabsvæg og udgang til altan med flot naturudsigt. Endelig indeholder etagen også et stort badeværelse med vaskefaciliteter fra 2018. Den store kælder har egen indgang, eget toilet samt flere store disponible rum. Det ene med store vinduer og i boligkvalitet.

Her får I med andre ord pladsen og mulighederne til at bo, som I gerne vil.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800