St Byhavevej 54 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.675.000 kr.

Indflytningsklar villa med superanvendelig og opvarmet hal

Er helt nye ting ikke bare det bedste!? Så glæd jer til køkkenet og det store badeværelse i denne indbydende villa i Svendborg, der begge er fra 2020. Huset byder på 144 veldisponerede kvadratmeter, en god kælder og hertil en opvarmet hal på 93 m². Er det noget for jer, er huset at finde 10 minutters cykeltur fra Svendborg centrum og nær såvel indkøbsmuligheder som folkeskole.

Ejendommen er oprindeligt fra 1953 og er muret i røde facadesten og med røde tagtegl. Huset opvarmes ved naturgas, mens hallen har varmepumpe. Hallen har i øvrigt stor og bred hejseport, høj loftshøjde og betongulv. Her kan man fint komme ind med selv større køretøjer, og hallens størrelse gør den anvendelig som både værksted og til opbevaring/lager.

Huset er fornuftigt indrettet, og planløsningen passer eksempelvis fint til en børnefamilies behov. I stueplan finder vi de fælles opholdsrum samt et lækkert forældreafsnit.

Det spritnye køkken er lige til at gå til og byder på hvide elementer og en flot træbordplade. I stuen kan I nyde det nyslebne trægulv, der sammen med de hvide vægge og loft lyser rummet godt op. Her er også brændeovn og udgang til terrasse. Via et gangareal er der adgang til et soveværelse, der har klædeskab med skydedøre. Gulvet er belagt med samme type klinker, som i det tilstødende badeværelse: et flot renoveret rum med god skabsplads.

Oppe på førstesalen bydes på yderligere to gode soveværelser. De fungerer fint som børneværelser, og etagen har dertil et gæstetoilet. Huset har sågar endnu et badeværelse nede i kælderen. Her finder I også et viktualierum, et disponibelt rum og gangareal.

Huset ligger på en stor hjørnegrund, hvor I får helt frie hænder til at skabe det uderum, I gerne vil have.

En indflytningsklar bolig med mange kvaliteter nær skole og indkøb i Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800