St Byhavevej 42 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.695.000 kr.

Supervelholdt villa med en terrasse der skal opleves - nær skole, skov og institutioner

Man skal lige en tur om i haven for rigtigt at se, hvad denne klassiske villa i Svendborg kan. Her troner en mere end 60 kvadrameter stor, hævet træterrasse som en integreret del af huset. Den tager dog ikke al opmærksomheden fra huset, der står flot opdateret og i fuldt indflytningsklar stand. Her bydes på 112 m2 inkl. en dejlig udestue og hertil en god, disponibel kælder på 55 m2.

Huset ligger på en rolig villavej lidt uden for centrum. Der er daginstitution for enden af vejen, skole og indkøbsmuligheder nærved samt dejlig natur i form af skoven Store Byhave blot 500 meter fra hoveddøren.

Ejendommen fremstår enkel og ordenlig. Huset har stor indkørsel med dobbeltcarport og et fliseområde, der fortsætter rundt på tre sider af huset. Taget blev skiftet i 2017, mens de fleste vinduer er fra 2009.

I bydes indenfor i en lys bolig med pæne trægulve og glatte hvide vægge. Køkkenet er fra 2012 og har pæne fronter med fyldninger og en god træbordplade. Fra køkkenet følger to stuer en suite, der forbindes af franske døre. Den ene stue får en flot udvidelse med udestuen, der ligger i umiddelbar forlængelse hertil. Den er fra 2015 og har gulvvarme.

De flotte rammer fortsætter på førstesalen. Her venter tre soveværelser af forskellig størrelse samt et stilfuldt badeværelse med gulvvarme og vedligeholdelsesfrie vinduer fra 2015.

Også kælderen fremstår indbydende. Her får I et stort, disponibelt rum i boligkvalitet, et vaskerum/bryggers med toilet samt et mindre rum og et gangareal.

Terrassen giver jer et fortræffeligt sted at nyde sommeren. Dens størrelse gør den anvendelig til meget mere end blot at nyde en drink i solen. Og så har I fin udsigt over den velanlagte og i øvrigt meget nemme have og ud over kvarterets huse.

En på alle måder tiltalende ejendom, der passer godt til eksempelvis den lille børnefamilie.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800