Spodsbjergvej 26 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Dejligt byhus med fantastisk udestue og stor have

På Spodsbjergvej 26 i Rudkøbing ligger dette spændende byhus med 135 kvadratmeter bolig, hvoraf de 29 kvadratemeter er en indbygget udestue med gulvvarme og højt til glasloftet, der sørger for et utroligt dejligt lysindfald.

Ejendommen er beliggende særdeles attraktivt i forlængelse af hovedgaden i Rudkøbing og med gåafstand til næsten alt i byen og huset står klar til at nye ejere straks kan flytte ind.

Huset er opført i 1907 og et ombygget i 1991, hvor bl.a. udestuen kom til.

Til ejendommen, der er beliggende på en 762 kvadratmeter stor grund, hører en dobbelt carport, 2 udhuse, et stort drivhus i træ samt en overdækket terrasse med pejs. Så når solen kigger frem, er det oplagt at rykke måltiderne ud i det grønne.

Der er mulighed for flexbolig, og ejendommen egner sig også til udlejning.

Huset er optimalt indrettet. Indretningen består i stueplan af en entre, en stue med plankegulv og god plads til både spisearrangement og tv-afdeling. Endvidere er der i stueplan et stort nyere badeværelse med gulvvarme og masser af skabsplads og et godt køkken, hvor gulvet, komfuret og de hvide låger er udskiftet i 2018.

Førstesalen har to gode værelser med mange indretningsmuligheder, en repos samt et mindre værelse, der kan benyttes til kontor, påklædningsværelse eller værelset til det lille barn.

Herudover får man 62 kvadratmeter kælder af en god kvalitet med vaskerum og masser af plads til opbevaring.

Den fantastiske udestue, som man tilgår fra enten køkken eller kælder, har udgang til haven og den store terrasse.

Byhuset på Spodsbjergvej 26 ligger fantastisk godt i forhold til at benytte byens tilbud. Ejendommen placerer sig ca. 200 meter fra indkøbsmuligheder og under 1 km fra Rudkøbings hyggelige havnemiljø.

Også skole og idrætsfaciliteter er at finde meget tæt på ejendommen.

En ejendom som absolut bør opleves!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020