Sonnesvej 14 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.100.000 kr.

Gennemrenoveret villa med masser af charme i Strandhuse-kvarteret

Denne 131 kvadratmeter store murermestervilla med fuld kælder er blevet gennemgående moderniseret og forbedret siden 2012 og står derfor særdeles flot og moderne. Huset ligger desuden supergodt på en lille stikvej omkring 100 meter fra skoven Christinedal og omkring 300 meter fra Svendborgsund. Der er en hyggelig park med legeplads et par gader væk, og så er der ikke mere end fem minutter på cykel til bymidten.

Listen med opdateringer er lang, så vi vil blot nævne højdepunkterne her: Træ/alu-vinduer i 2013, køkken fra 2013, facaderenovering, ny flisebelægning i 2014, nye badeværelser i 2015/2017 og endelig et nyt skur i 2017.

Trods de mange forbedringer har den gamle villa fra 1954 beholdt meget af sin autentiske charme. Huset står klassisk med rødt tegltag, røde mursten og grå sokkel. Indenfor vil det overraske de fleste, at de lyse og flotte gulvplanker faktisk er husets originale. Det samme gælder de indvendige døre.

Indretningen er der dog lavet om på, så den passer til den moderne børnefamilie. Det lækre køkken med egetræsbordplader er fuldt integreret med stuen. Hvor de to rum mødes dannes naturligt en spiseplads, og så får rummet en skøn forlængelse i en tilbygning med brede vinduespartier ud mod haven.

En rigtig fin detalje er badeværelset, der er indrettet på trappereposen halvvejs mod førstesalen. Det giver rigtig god mening, da førstealen er indrettet med husets tre soveværelser.

Der venter endnu et badeværelse i kælderen med både badekar og bruseniche. Kælderen er ligeledes i flot stand og byder derudover på vaskerum, viktualierum og to disponible rum.

Haven er jeres fredelige oase og er nem at passe. Her er flere terrasser, en nydelig græsplæne med frugttræer og bærbuske samt både en sandkasse og en nedgravet trampolin. Endelig har ejendommen også to udhuse.

Tøv ikke med at komme ud at se denne fantastiske ejendom!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800