Solvænget 1 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 5.300.000 kr.
Nyhed

Gennemrenoveret liebhavervilla med udsigt til Svendborgsund

Få skridt fra vandet på en lukket vej i Rantzausminde ligger denne rummelige og gennemrenoverede liebhavervilla med udsigt over vandet og til Tåsinge fra både stue og terrasse. Boligen henvender sig til den kvalitetsbevidste familie, der ønsker en bolig fra øverste hylde og stort set ingen vedligeholdelse de næste mange år.

Villaens attraktive beliggenhed på en lukket vej giver et både stille og trygt nærområde tæt på Rantzausminde Skole, skoven Tankefuld og ikke mindst vandet, som I aldrig bliver trætte af at betragte. Vandet kan nås på få hundrede meter, ved at benytte det nærtliggende stisystem.

Ejendommens usædvanligt flotte stand skyldes en totalrenovering i 2013, hvor der ikke blev sparet på noget. Det har resulteret i en bolig på 178 m² med en underetage på 80 m². Fra carporten er der tørskoet adgang til villaen, som ligger på en 1.288 m² stor grund.

Genvex-anlægget sørger for et behageligt klima inden døre, hvor alt interiør er af højeste kvalitet. Børneafdelingen består af tre værelser og et badeværelse. I den modsatte ende af huset ligger et forældresoveværelse og endnu et badeværelse. Begge badeværelser har lækkert Montana-inventar.

Det store køkken alrum byder på Svane-køkken og pejs, og der er åben forbindelse til opholdsstuen. Her er der et fantastisk lysindfald takket være ovenlysvinduer og sydvendte vinduespartier fra gulv til loft, som skaber fornemmelsen af at sidde udenfor med Svendborgsund i baggrunden. Stueplan fuldendes af et kontor, og underetagen byder på et bryggers og fem disponible rum.

Fra stuen er der udgang til en træterrasse, og både indenfor og udenfor kan I nyde den fantastiske udsigt over vandet og til Tåsinge. Det bliver der masser af tid til, da haven ikke kræver meget arbejde.

Alt i alt en indflytningsklar liebhavervilla med attraktiv beliggenhed og fabelagtig udsigt. Kom og se den med egne øjne, men ring først til os, så kan vi vise jer hele ejendommen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800