Solbakkevej 6 - 5874 Hesselager

Solbakkevej 6 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.500.000 kr.
Nyhed

Velholdt og indbydende familievilla på stor grund centralt i Hesselager

Det er en på alle måder komplet villa til børnefamilien, vi her udbyder til salg i hyggelige Hesselager på Sydfyn. I får et flot og vedligeholdt hus på 160 m2 over halvandet plan, en stor carportbygning med anneks og udhus samt en dejlig højtliggende grund på hele 1.833 m2. I kommer til at bo dejligt ugeneret på en lille stikvej i gåafstand fra byens skole og børnehus og den store Meny-butik.

Hesselager er i det hele taget et attraktivt sted at bo. Her er også lægehus, apotek og andre gode faciliteter. Derudover ligger byen i overskuelig afstand fra både Nyborg og Svendborg, og så er der blot tre kilometer til en dejlig badestrand.

Huset er som nævnt godt vedligeholdt og har indenfor de seneste to-tre år fået ny facade mod øst og er blevet gennemmalet.

I stueplan er det køkken-alrummet, der agerer samlingspunkt. Her er hvide gulvfliser, køkkenø med spiseplads og udgang til en stor og delvist overdækket terrasse mod vest. Etagen byder også på et fint bryggers, et badeværelse med gulvvarme samt to værelser, der eksempelvis kan fungere som børneværelser.

Boligens stue er placeret på førstesalen, hvilket betyder, at I har opholdsrum på begge etager - perfekt når familien vil noget forskelligt uden at forstyrre hinanden. Stuen er belagt med parketgulv og har mod vest udgang til altan. I modsatte ende af etagen finder I et stort soveværelse med havkig og et mindre værelse. Der er mulighed for at opdele det store værelse til to mindre værelser og det lille værelse kan eventuelt laves til badeværelse.

Den store have er også et vigtigt aktiv ved ejendommen. Her er en stor plæne til børneleg, frugttræer og bærbuske, et hyggeligt bålsted med jordvolde samt et drivhus og et udhus. I får også masser af terrasseplads på husets sydlige og vestlige sider, som lader jer nyde en rolig stund under solen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800