Søvangen 34 - 5884 Gudme

Søvangen 34 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.750.000 kr.
Nyhed

Velholdt familievilla på 205 m² og en flot have på lukket vænge i Gudme

Det er lige så idyllisk, som det lyder her på Søvangen 34 i Gudme. Det er et trygt og lukket vænge med helt ideelle betingelser for børnefamilien. Huset ligger direkte ud til marker, og fra førstesalen er der udsigt til Gudme Sø. I får en velholdt villa med i alt 205 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan og hertil 70 m² garage med stort værksted.

I bliver en del af et aktivt og inkluderende lokalsamfund med skole, daginstitutioner, en velassorteret købmand, en populær slagter og ikke mindst - byens stolthed - den lokale idrætsforening GOG. I nærliggende Hesselager er der blandt andet apotek, skole til de mindste klassetrin samt en stor Meny.

Villaen er fra 1980 og ligger højt i landskabet på en 1.232 m² grund. Ejendommen er velholdt såvel inde som ude, og huset har både størrelsen og indretningen til at huse selv en større børnefamilie.

Den store hall giver et godt indtryk af boligens rummelighed. Herfra følger et ældre men nydeligt spisekøkken, et stort badeværelse med gulvvarme og badekar, et soveværelse, der eksempelvis kan anvendes som forældresoveværelse samt et bryggers. I modsatte ende af huset venter den store vinkelstue - et dejligt opholdsrum med dagslys fra tre sider og udgang til terrasse mod vest.

Førstesalen er på hele 85 m² og er indrettet med tre soveværelser, et badeværelse, en stor repos samt en stue. Der er tagvinduer i flere af rummene, og i stuen kan I nyde udsigten til søen gennem hele seks af disse.

Der er tydeligvis også kælet for haven. Forhaven står flot og velanlagt, og baghaven er et helt fantastisk uderum. Den domineres af en flot plæne i midten, som afgrænses i kanterne af store bede i stensætninger med stedsegrønne planter, flotte, blomstrende buske og andet buskads.

Et scoop for familien, der ønsker plads omkring sig og en fredelig tilværelse i aktivt lokalsamfund.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800