Sønderhjørnevej 12 , Bøjden , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 6.995.000 kr.

Super velholdt firlænget gård på kæmpe grund med egen badestrand

Frister tanken om at flytte ud på landet, hvor I har frihed og plads til at give jer I kast med lige, hvad der passer jer? Denne firlængede gård byder på knap 30 hektar land, der ligger helt ud til kysten af det Sydfynske Øhav. Her er fine muligheder for at gå på jagt, godt fiskevand, mulighed for at holde heste eller andre dyrehold og - helt generelt at leve en aktiv tilværelse i pagt med naturen.

Gården er fra 1856 og byder på et stuehus på hele 394 m². Og ja, det er i god stand. Rigtig god stand faktisk for nuværende ejere har igennem de sidste 30 år løbende istandsat og vedligeholdt ejendommen. Huset er blandt andet isoleret efter alle kunstens regler og har både 3-lags energiruder, jordvarmeanlæg og solceller på taget. Huset er derfor med helt fremme energimæssigt.

Husets alder viser sig hovedsageligt i de mange fine detaljer rundt om i boligen. Men da alt står skarpt og friskt, er boligen på én og samme tid både hyggelig og moderne. Der er overraskende god loftshøjde på begge husets halvandet plan, og boligen byder blandt andet på et dejligt køkken-alrum, tre hyggelige stuer, fire store soveværelser og to badeværelser. Stuen på førstesalen fremhæves. Den har loft til kip, store panoramavinduer og udgang til en altan med en helt fantastisk udsigt over Lillebælt.

Gårdens tre andre længer er sammenhængende og udgør et kæmpe udhus med al den plads, du nogensinde får brug for. En del af pladsen er blandt andet brugt på en gildesal, et værksted og to garager.

Den store grund byder blandt andet på to søer, 800 hundrede meter kystlinje med gode fiskemuligheder, badestrand samt et fantastisk rigt dyreliv.

Der er skole, sportshal og fine indkøbsmuligheder i Horne fem kilometer væk, mens nærmeste større by Faaborg befinder sig 11 kilometer fra adressen.

Et must-see for jer der vil have plads og leve i pagt med naturen.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800