Sønderhjørnevej 12 , Bøjden , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.995.000 kr.

Super velholdt og topisoleret firlænget gård i smuk natur med bl.a. to søer og udsigt over vandet

Frister tanken om at flytte ud på landet, hvor I har frihed og plads til at give jer i kast med lige, hvad der passer jer? Denne firlængede gård byder på 3 hektar land, og ligger tæt på det Sydfynske Øhav. Her er fine muligheder for at holde heste eller andre dyrehold og - helt generelt at leve en aktiv tilværelse i pagt med naturen.

Gården er fra 1856 og byder på et stuehus på hele 394 m². Og ja, det er i god stand. Rigtig god stand faktisk for nuværende ejere har igennem de sidste 30 år løbende istandsat og vedligeholdt ejendommen. Senest er bryggerset renoveret i oktober 2019. Huset er desuden isoleret efter alle kunstens regler og har både 3-lags energiruder, jordvarmeanlæg og solceller på taget.

Huset er derfor med helt fremme energimæssigt og har opnået energimærkning A 2020, som er den absolut bedste klassificering en bolig kan få.

Husets alder viser sig hovedsageligt i de mange fine detaljer rundt om i boligen. Men da alt står skarpt og friskt, er boligen på én og samme tid både hyggelig og moderne. Der er overraskende god loftshøjde på begge husets halvandet plan, og boligen byder blandt andet på et dejligt køkken-alrum, tre hyggelige stuer, fire store soveværelser og to badeværelser. Stuen på førstesalen fremhæves. Den har loft til kip, store panoramavinduer og udgang til en altan med en helt fantastisk udsigt over Lillebælt.

Gårdens tre andre længer er sammenhængende og udgør et kæmpe udhus med al den plads, du nogensinde får brug for. En del af pladsen er blandt andet brugt på en gildesal, et værksted og to garager.

I Bøjden ligger en stor campingplads, som hvert år trækker mange gæster til. Her er der i sommerhalvåret både restaurant, indkøb og masser af aktiviteter. Der er skole, sportshal og fine indkøbsmuligheder i Horne fem kilometer væk, mens nærmeste større by Faaborg befinder sig 11 kilometer fra adressen.

Et must-see for jer der vil have plads og leve i pagt med naturen.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800