Søbyvej 19 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa, Flerfam.
Pris: 1.850.000 kr.

Smuk, opdateret ejendom med to lejligheder på Sydtåsinge

Det er en prægtig ejendom, vi ny udbyder til salg i det lille samfund Søby på Sydtåsinge. Den blev opført tilbage i 1850 og står helt klassisk med hvid facade, rødt tegltag og dannebrogsvinduer. Her venter ikke mindre end 349 m² fordelt på to lejligheder. Hertil kommer en stor staldbygning samt en grund på omkring 6.000 m².

Der er rigtig mange muligheder i denne ejendom. Begge lejemål er udlejede og kan naturligvis opsiges efter nærmere aftale, hvis I selv ønsker at flytte ind. I kan også nøjes med at opsige det ene lejemål, og så fortsætte udlejningen af det andet lejemål. Endelig kan ejendommen købes som investeringsejendom, hvorved I kan overtage såvel ejendom som lejere.

Bortset fra staldbygningen er det en sund og moderne bygning, I overtager. Villaen blev istandsat i 2007-2009 og opvarmes ganske fornuftigt af et pillefyr. De to lejligheder fremstår begge lyse og indflytningsklare. De ligger på henholdsvis stueplan og førstesal, og da de begge har egen indgang, kan man i princippet bo fuldstændig ugeneret af hinanden.

Lejligheden i stueplan byder på 214 m² og består af et stort køkken-alrum, stue med udgang til terrasse, tre soveværelser, et stort badeværelse, samt flere disponible rum, af hvilke et befinder sig i kælderen.

Det andet lejemål er på 135 m² og er indrettet med køkken, spisestue, opholdsstue, et stort og et lille soveværelse, et badeværelse samt en repos med udgang til en dejlig altan. Hertil kommer et bryggers med vaskefaciliteter, der er placeret i stueplan.

Husets udenomsarealer giver masser af plads til såvel afslapning i grønne omgivelser som til alle pladskrævende udendørsaktiviteter.

Der kan købes ind i supermarkedet i Landet fem minutters kørsel fra adressen, mens turen til Vindeby og Svendborg tager omtrent 13 minutter.

Der gemmer sig masser af muligheder i denne ejendom, som helt sikkert skal opleves ved selvsyn.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800