Smediestræde 6 , Herslev , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 225.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Ingen brochure tilføjet

Byggegrund på 1.225 m² med mulighed for havkig - 10 min. fra Rudkøbing

Går I med tanker om at flytte på landet, har vi her en rigtig spændende mulighed for at opføre drømmeboligen på en fantastisk byggegrund. Den ligger meget idyllisk ned til gadekæret i det lille lokalsamfund Herslev 10 minutters kørsel fra Rudkøbing. Det er en godt opvokset hjørnegrund, og der er allerede både kloak, el og vand på grunden.

Herslev er stedet for jer, der ønsker en fredelig og ugeneret tilværelse i pagt med naturen. Der er blot fem andre ejendomme omkring gadekæret, og der er ingen gennemkørsel gennem byen. Her kan børn lege og rumstere, som de vil, og med åbne marker omkring jer vil roen hurtigt sænke sig over familien.

Når hverdagen kalder, er der blot ti minutters kørsel til Rudkøbing. Her finder I alt, I skal bruge i hverdagen inklusiv skole og andre institutioner. Skolebussen kan derudover fragte børnene i skole alle hverdage. Og arbejder I i Svendborg, tager turen blot 25 minutter i bil.

Grunden ligger midt i landsbyen lige overfor gadekæret. Det er en spændende hjørnegrund, der allerede har pænt med bevoksning og endvidere til dels omkranses af en smuk syrenhæk. Grunden har en god størrelse, så der både er mulighed for at opføre en rummelig villa, et fritidshus eller måske et af de populære minihuse. Og vælger I at bygge i to plan, vil I tilmed få havkig mod vest. Som nævnt er der allerede både kloak, el og vand på grunden, hvilket sparer jer for en anseelig udgift.

Alt i alt en unik mulighed for at bygge nyt i smukke omgivelser uden at det behøver koste en bondegård.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020