Smediestræde 2 , Herslev , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 575.000 kr.

Hyggelig villa med status som flexbolig - idyllisk beliggenhed på Langeland

Det er gadekæret, der er byens stolthed her i Herslev - en lille landsby 10 minutters kørsel fra Rudkøbing på Langeland. Der ligger 3 huse rundt om gadekæret, og et af dem er denne fine villa på 112 m², som ligger på en lukket vej. Ejendommen har status som flexbolig, så den kan enten anvendes som helårsbolig eller som fritidshus. Der er endvidere mulighed for at tilkøbe en stor byggegrund, der ligger et stenkast fra villaen.

Turen til Svendborg tager blot 25 minutter i bil og på 50 minutter når du til Odense. Skolebussen holder 200 meter oppe ved Herselvej og den sørger for at fragte de lokale børn til og fra skole.

Huset står nydeligt med gulpudset facade, hvid gesims og et rødt tegltag med kvist. Det er samtidig et hus, der er interessant for istandsætteren, der ønsker at tilføre boligen et moderne anstrøg.

Stueplan består af fire pæne, lyse rum. Størst er køkkenet, der er stort nok til at kunne rumme en spiseplads. Den ene af stuerne har pilleovn og en anden har udgang til haven. I en lille tilbygning til huset finder du i øvrigt en gang med adgang til et badeværelse.

Fra entréen fører en trappe op til førstesalen. Den er lige nu indrettet som ét stort rum med brændeovn i midten. Det er et flot rum med loft til kip og synlige loftsbjælker. Her får man hele 43 m² til rådighed, og man kunne derfor også vælge at indrette to eller tre soveværelser her.

Huset ligger på en hyggelig grund med græsplæne og pæn bevoksning. Her er flere udhuse, et drivhus samt naturligvis fine muligheder for at etablere en terrasse.

Huset har ingen naboer tæt på men har flot udsyn til marker med hestefolde.

En meget fleksibel ejendom til en overkommelig pris. Bestemt et besøg værd!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020