Slåvænget 3 , 5932 Humble

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.995.000 kr.

STOR EJENDOM MED IDEEL MULIGHED FOR FERIEUDLEJNING

Denne rummelige ejendom er beliggende på en stor grund i naturskønne omgivelser. Ejendommens bygninger bliver på nuværende tidspunkt udlejet som ferieboliger, hvilket bygningerne også egner sig særdeles godt til.

Ejendommen er indrettet med 3 ferielejligheder 20, 10 og 6 personer) med mulighed for gennemgang mellem lejlighederne. Derudover er der to hytter, hver med plads til 2 personer.

Ejendommen rummer mange gode boligkvadratmeter fordelt på flere bygninger og med en grund på 17.513 kvadratmeter, er det ikke plads I kommer til at mangle. En stor have, hvor mange timer kan tilbringes, f.eks. ved bålpladsen eller med boldspil, er også en del af pakken.

Foruden bygningerne, der bliver anvendt til ferieudlejning, medfølger der 2 store haller, så pladsmangel kommer nok ikke til at blive et problem.

Uanset om I ønsker at forsætte med udlejning, eller I selv ønsker at flytte ind på ejendommen, så er anvendelsesmulighederne mange og ejendommen skal bestemt opleves.

Fra stranden er der gode muligheder for både at fiske og bade. Området er også ideelt til gåture, for det er smukt at skue ud over det blanke vand og den uspolerede naturstrand.

Er du golfentusiast, får du endnu mere for pengene, for Langelands Golf Klub ligger kun en kort spadseretur fra matriklen.

Velkommen til!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020