Slåvænget 21 , Bukkemose , 5932 Humble

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 895.000 kr.
Nyhed

Fritidshus med tre soverum nær strand, golf og oplevelser på Langeland

Det er meget mere end blot et fristed, du får, som ejer af dette fritidshus på Langeland. Du får samtidig en god base nær kysten i et spændende område. En populær aktivitet er at tage på cykeltur gennem det spændende og meget varierede landskab, hvor man blandt andet kan opleve vilde heste, det rige fugleliv ved Gulstav Mose og den flotte udsigt ved Dovns Klint. Derudover er der 500 meter til en 18 hullers golfbane og 200 meter til en god bade- og fiskestrand. Velkommen til Slåvænget 21 i Bukkemose!

Huset bærer navnet “Skrænten”. Den 1.318 kvadratmeter store grund er nemlig let skrånende, og da huset ligger tilbagetrukket på grunden, er der flot udsigt over landskabet.

Det gælder ikke mindst fra den skønne træterrasse foran huset. Den er hævet, og da den ligger stik syd, kan man nyde solens stråler det meste af dagen. Foran terrassen venter en stor græsplæne, der giver børn og voksne et dejligt frirum til leg. Bag huset er haven udlagt som naturgrund, og herfra er der endnu flottere udsigt over landskabet.

For omtrent 10 år siden blev husets tag og stern skiftet, og der blev indlagt ny isolering. Indvendigt fremstår huset pænt og velholdt, men er dog primært i original stil. Stuen er hyggelig og har trægulv og træloft, der er ført til kip. Rummet vender ud mod haven og terrassen, og her består facaden udelukkende af vinduer, hvilket lader lyset skinne frit og giver et godt udsyn. Stuen er integreret med køkkenet, hvorfra der er udgang til husets morgenterrasse. Foruden de tre soverum har huset også et badeværelse samt et redskabsskur.

Rudkøbing er omtrent 20 minutters kørsel væk, og på vejen kommer man forbi Humble, der har gode indkøbsmuligheder.

Et dejligt fristed i skønne omgivelser - ring og bestil en fremvisning i dag!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020