Skrøbelev Hedevej 12 - 5900 Rudkøbing

Skrøbelev Hedevej 12 , Ny Skrøbelev , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Erhverv
Pris: 3.500.000 kr.
Nyhed

Moderniseret trelænget præstegård på 535 m2 - 5 min. fra Rudkøbing

Lidt uden for Rudkøbing på Langeland i den lille landsby Skrøbelev ligger denne moderniserede, trelængede, tidligere præstegård, med et samlet brugsareal på lidt over 900 m². Dertil kommer knap 1,5 hektar jord, og hele ejendommen omsluttes til alle sider af træer og skov.

Ejendommen fungerer p.t. som et bosted for unge, men der er mange andre anvendelsesmuligheder. Den består af et stuehus i halvandet plan og to udbygninger med henholdsvis lade og et værksted samt flere disponible rum. Trods sin størrelse er ejendommen ganske nem at gå til. Den står generelt i flot stand, og blandt andet er det store køkken-alrum moderniseret for nylig.

De mange kvadratmeter giver selvsagt et væld af muligheder. Her er plads til alle tænkelige konstellationer. Den kunne huse en håndværker med behov for plads og værksted, et firma der skal have nyt domicil, eller hvis I vil starte en B&B, kursusejendom eller lign.

Ejendommen er opdelt med flere værelsesafdelinger på begge etager og med separate indgange rundt om huset. 

Der er rigelig plads til udendørsaktiviteter i den store have. Her er nærmest kun græs og randbeplantning, så det er på alle måder en nem have. I bunden af haven er der endvidere en stor græsmark, og derudover er der drivhus og en stor gårdsplads midt i ejendommen.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800