Skovridervænget 1 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.395.000 kr.

Lækkert fritidshus med havkig i Spodsbjerg

I dette lækre fritidshus får I blot 700 meter til børnevenlige badestrande. Huset ligger på en stor grund, er fyldt med moderne komfort og er malet udvendigt i 2016. Det rummer blandt andet tre dejlige værelser og en sauna. Omkring huset ligger et stort og solrigt terrasseområde med understøbt fundament.

Spodsbjerg er en gammel fiskerby med masser af liv ved havnen, og de lokale færger til Lolland sejler i timedrift året rundt. Huset ligger i gåafstand til én af de bedste sandstrande på Langeland, og området er kendt af lystfiskere for at være et godt fiskevand. Desuden ligger Lysmose Skov 100 meter fra adressen. Der er en kilometer til Dagli'Brugsen i byen, og samme sted finder I hyggelige spisesteder.

Indenfor får I en gedigen feriebolig med mange fine kvaliteter såsom massivt plankegulv, et spabadekar og et fuldtudstyret køkken, der desuden er indrettet med hvide elementer og trædetaljer. Køkken og stue ligger i åben forbindelse, og her går loftet til kip. I stuen får I god plads til at samle familien omkring et stort spisebord, og kvadratmeterne kan samtidig indrettes med et sofaarrangement og en lænestol i et hjørne.

To af værelserne har adgang fra stuen, og de har begge indbyggede skabe til jeres garderobe. Det store badeværelse har, foruden spabad og adgang til en sauna, samtidig en bruseniche og er indrettet med hvidt inventar og vaskemaskine.

Haven er enkelt anlagt og vil ikke tage meget af jeres tid. Til gengæld kan I nyde sommeren på den skønne terrasse ved et havebord med et køligt glas vin eller på en solseng, tilbagetrukket med en spændende krimi.

Her får I kort sagt udlevet drømmen om det skønneste sommerhus. Kom forbi til en fremvisning.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020