Skovhusene 20 - 5874 Hesselager

Skovhusene 20 , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.945.000 kr.

Uimodståeligt landsted med pragtfuld have midt i naturen på Sydfyn

I får naturen helt ind på livet som ejere af dette skønne landsted, der ligger fantastisk idyllisk for enden af vejen Skovhusene på Sydfyn. Gadenavnet holder, hvad det lover, for den lille enklave af huse ligger nærmest som i en lysning midt i skoven, som derudover omgives af marker. I bliver ejere af en relativt ung landvilla fra 1981 på 215 m² over halvandet plan med en grund på knap 1,1 hektar. Velkommen til!

Lad os starte med en tur rundt i den fantastiske have. Den er virkelig velanlagt, og der er noget, som blomstrer hele året. Det er en foranderlig have, der har hele paletten af høje gamle træer, staudebede, store, parklignende plæner og køkkenhave med drivhus og flere frugttræer. Her stimuleres alle sanser, og du finder også let kroge med sol, skygge og læ samt flere store, flotte terrasser. Vil I være selvforsynende eller holde mindre dyrehold, er der rig mulighed for det.

Også villaen fremstår flot og velholdt. I 2018 fik huset nye Viking-gulve i fyr i store dele af stueplan. Omtrent samtidig fik huset en ny snedkerlavet trappe til førstesalen, og i 2019 blev hele huset vandskuret og malet udvendigt.

Det er et både lyst og hyggeligt hus med den landlige stemning intakt. Køkkenet står pænt og hvidt med moderne hårde hvidevarer, og både bordplader og vasken er af nyere dato. Huset har derudover både badeværelser og stuer på begge etager, hvilket gør det eminent som familiebolig. Huset har i alt tre soveværelser, men der kan nemt skabes flere.

Der følger også både en dobbeltgarage og en carport med skur med til ejendommen. Huset opvarmes i øvrigt af et træpillefyr som blev etableret i 2016.

Alt til hverdagen inklusiv skole, pasningsmuligheder og indkøb kan findes i Hesselager fem minutters kørsel fra ejendommen. Skolebussen har stop for enden af vejen.

En drøm af en ejendom for jer der vil have plads, fred, ro og natur.3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800