Skovhusene 16 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Helårsbolig eller sommerhus i lille skov på Sydfyn - mere idyllisk bliver det ikke

Nogen bor tæt på skov, andre helt nær skoven, og så er der de få privilegerede, der nærmest bor inde i skoven. Det er sådan de kommende ejere af dette i særklasse idylliske sommerhus, der ligger i skovbrynet af Falde Skov i en lille lomme på Sydfyn, kan se frem til. Foretrækker I at anvende ejendommen som helårsbolig, skal der dog ansøges herom.

Huset passer i den grad til omgivelserne. I kommer til at bo i et virkelig charmerende bondehus, der med det sort-hvide bindingsværk, smukke stråtag og sprossevinduerne er som taget ud af en billedbog. Ejendommens charme er dog ikke på bekostning af komfort. Bortset fra de rå vægge står hele huset nærmest som nyt siden 2009, hvor det blev totalistandsat. Heldigvis er stemningen og ånden fra det oprindelige hus intakt, og I får dermed det bedste fra begge verdener. Ejendommen sælges i øvrigt fuldt møbleret.

Huset er opført i halvandet plan og er utroligt åbent og enkelt indretningsmæssigt. Bortset fra badeværelset er stueplan indrettet som ét stort opholdsrum med køkkenet integreret. Rummet er belagt med lyse klinker, mens loftet er i træ og har tykke bjælker på tværs. Ved siden af køkkenet sætter brændeovnen stemningen, og sørger for billig opvarmning. Køkkenet har fyldningslåger, træbordplade og passer i det hele taget godt til rummet.

Førstesalen har lyse plankegulve og loft til kip. Etagen består af en møblérbar repos i midten med et soverum i hver ende.

Udenfor omkranses huset på to sider af en dejlig, hævet træterrasse. Her kan I kigge ind i skoven og ud over de andre huse i området. Haven er halvvejs udlagt som naturgrund, og her er sådan set kun en græsplæne, der skal slås.

En cykeltur på 10 minutter bringer jer til en dejlig badestrand ved campingpladserne ved enten Bøsøre eller Revsøre ved Storebælt.

En meget unik ejendom med en lige så unik beliggenhed. Kom og se den, mens den er ledig!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800