Skovhaven 6A - 5700 Svendborg

Skovhaven 6A , Tved , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.295.000 kr.

Spændende ejendom med to lejligheder og kæmpe værksted på stor grund i Tved

På en idyllisk, skovbeklædt grund i udkanten af Svendborg ligger denne spændende bindingsværkejendom. Den består af to lejligheder: 6A på 156 m2 og 6B på 88 m2 og hertil et stort værksted samt flere udhuse og disponible rum. Det er en ejendom med mange muligheder og potentiale for både investoren og for dig, der ønsker en hyggelig bolig eventuelt med mulighed for en god lejeindtægt ved siden af. Det store værksted giver endnu flere muligheder og kan lige såvel lejes ud.

Begge lejligheder er grundlæggende i pæn stand og er løbende renoverede og vedligeholdt af håndværkere. 6A viser dog tegn på slid. Taglejligheden 6B står rigtig flot og vil blive ledig inden overtagelse, så den kan blive dit nye hjem. Værkstedet er på 96 m2 og har både indgangsdør og hejseport. Det er ét stort rum med vinduer til to sider og toiletfaciliteter. Udenfor værkstedet er der et godt overdække og flere udhuse.

Grunden er på hele 5.000 m2 og er anlagt dels med have og dels med skovbeplantning. Ejendommen ligger godt tilbagetrukket fra Brændeskovvej, og et bælte af træer sørger for en rolig og ugeneret tilværelse. Vi befinder os i udkanten af den attraktive bydel Tved i kort afstand fra blandt andet Tved Skole og en stor Spar-købmand. Turen til Svendborg centrum kan klares på 10 minutter på cykel.

Den største af lejlighederne, 6A, ligger i det gamle bindingsværkshus fra 1850. Den består af både stueplan og førstesal og byder på i alt fire soveværelser, to badeværelser, stue i åben forbindelse til køkken samt et bryggers og flere disponible rum. Særligt stue og køkken er hyggelige rum med træloft og synlige bjælker på kryds og tværs i loftet.

6B har et mere moderne islæt med hvide vægge og lofter og nyere gulve. Lejligheden ligger primært på førstesalen over garagen og indeholder køkken, stue med udgang til altan, badeværelse, to soveværelser samt privat indgang og opbevaringsrum i stueplan.

Der er meget mere at fortælle om denne ejendom, men de mange muligheder opleves nu bedst ved selvsyn. Ring og bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800