Skovballevej 103 - 5700 Svendborg

Skovballevej 103 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 495.000 kr.

Hyggelig landvilla med fine indre værdier - midt på Tåsinge

Vi ved det jo alle sammen godt: I sidste ende er det de indre værdier, der tæller. Og sådan er det også her på Skovballevej 103 i den lille landsby Gesinge midt på smukke Tåsinge. For selvom den gamle landvilla fra 1890 tydeligvis har behov for en makeover udvendigt, overraskes man af boligens lyse og indbydende indre med blandt andet nymalede, hvide vægge og lofter samt nyere elinstallationer med loftsspots.

Gesinge er lig med natur, fred og ro og landsbyidyl. Fem minutters kørsel mod nord ligger landsbyen Landet, der har indkøbsmuligheder, mens der i nærliggende Lundby er skole 0.-6. klasse og idrætsfaciliteter. Og skal I ind til Svendborg, kan turen klares på blot et kvarter i bil.

Udover selve boligen har ejendommen også en garage med adgang til et stort udhus med værksted. Derudover er der mulighed for at udnytte husets førstesal, såfremt I ønsker flere kvadratmeter.

For at huset kan blive helt klar til indflytning, må køber forvente udgifter til udskiftning af tag, døre og vinduer samt til renovering af facaden. Når det er klaret, venter til gengæld en bolig i fin stand.

Entré og køkken er belagt med nydelige klinker, og køkkenet er dertil forberedt til gulvvarme. Badeværelset har allerede indlagt gulvvarme, og så er stuen et godt gennemlyst rum med vinduer til to sider og en charmerende, antik brændeovn. Endelig har boligen også et godt, regulært soveværelse.

Huset har en god placering på grunden, der gør, at I får en dejlig ugeneret og sydvendt baghave, der ligger direkte ud til marker.

Bliver der først taget hånd om husets ydre, venter her en rigtig hyggelig landvilla for jer, der ønsker en fredelig tilværelse i naturskønne omgivelser.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800