Skolevej 2 - 5672 Broby

Skolevej 2 , Allested , 5672 Broby

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.

Super velholdt familievilla med fem værelser og skøn have nær skole og sportshal i Allested-Vejle

Der er intet besynderligt i, Allested-Vejle er en attraktiv by - især hos børnefamilierne. Der er et godt sammenhold i byen og et meget aktivt medborgerskab, der blandt andet sørger for en stribe af arrangementer året igennem. Byen har dertil en god DagliBrugsen, et par andre butikker samt en god skole og en stor sportsplads med multihal. Og det er lige ved siden af de to sidstenævnte, at I finder denne indbydende etplansvilla med hele fem værelser og en dejlig have. Velkommen til!

Nuværende ejer har boet i huset i 24 år og har samvittighedsfuldt passet både hus os have. Huset fremstår særdeles velholdt, og det er eksempelvis svært at se, at det flotte køkken faktisk er fra 2005. Samme år fik huset en tilbygning og nyt tag i cementtagsten. Vinduerne blev skiftet mellem 2002-2005 og er i mahognirammer.

Også indretningen er rigtig god, og huset kan fint rumme selv en større familie. I får mange gode timer i det indbydende køkken-alrum. Det har praktisk flisegulv, og ovenpå de hvide, grebsfrie elementer ligger en massiv og olieret mahognibordplade. Fra alrummet følger stuen, der byder på lyst parketgulv og flot udsigt til haven gennem et bredt vinduesparti.

Fra stuen følger den ene værelsesafdeling med tre soveværelser og et badeværelse. Den anden værelsesafdeling byder på to værelser og endnu et badeværelse, og endelig har huset også et godt, lille vaskerum. Der er i øvrigt gulvvarme i køkken-alrummet, de to badeværelser og i de to værelser i tilbygningen.

Ligesom huset er også haven flot passet velanlagt. Haven er sydvendt, hvilket sammen med den høje og tætte hæk sørger for fuld sol og læ i sommerhalvåret. Der er store terrasser på to sider af huset med nydeligt arrangerede blomsterbede i stensætninger.

Alt i alt et indbydende og meget velholdt hus, der er lige til at flytte ind i - 20 minutters kørsel fra Odense.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800