Skibsvej 4A , Åbyskov , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Andelsbolig
Pris: 510.000 kr.

Andelsvilla få minutters gang fra vandet

Er du nået til en milepæl i livet, hvor du gerne vil bo nemt og bekvemt og tæt på vandet – så har vi her et rigtigt godt bud. Denne andelsbolig ligger med kun et par hundrede meter til vandet i hyggelige Åbyskov på Sydfyn. Andelen er en fritliggende etplans villa, der med sine 96 m² bolig og tilhørende have gør den velegnet til såvel ældre som til den lille børnefamilie.

Boligen, som er opført i 2004, er en del af en god forening, der bl.a. har del i badebroen nede ved vandet. Fra Åbyskov er der få minutters kørsel til Skårup med faciliteter som skoler, sportshal, børnehave, indkøb, lægehus m.m. Til den anden side ligger Skårupøre Strandvej, der leder ind til hyggelige Svendborg på kun et kvarter.

Andelsvillaen præsenterer sig med et par gode faciliteter, som bl.a. tæller fliser rundt om huset, en god carport til bil og cykler samt en fin have med overdækket terrasse, der ligger helt suverænt vinklet mod vest så man kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Ankomstpartiet byder ind til entréen i kombination med en fordelergang. Herfra kan man let tilgå de fleste af huset øvrige afdelinger: badeværelse, bryggers, værelse og stue i selskab med køkken-alrummet. Dertil gemmer boligen på endnu et værelse. I entréen og badeværelset er der indlagt gulvvarme og det ene af husets to soveværelser, er funktionelt indrettet med en hel skabsvæg til garderoben.

Kort fortalt en bolig med mange kvaliteter og et godt valg for dig, der ønsker at bo i fredelige og trygge omgivelser tæt ved vandet.
Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800