Sidsel Bagers Gade 5 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 650.000 kr.

CHARMERENDE BYHUS MED BUTIKSLOKALE I HJERTET AF RUDKØBING

I kan nu få fingrene i en af Rudkøbings mest autentiske og sjælfyldte ejendomme på Sidsel Bagers Gade 5, hvor dette byhus med butikslokale står klar til overtagelse. Med de 117 kvadratmeters bolig og 92 kvadratmeters erhvervsareal er huset både egnet som investeringsmulighed til udlejning eller til privat anvendelse og beboelse. Dertil følger en beliggenhed lige i hjertet af Rudkøbing.

Ejendommen er opført i 1877 og er løbende blevet vedligeholdt. I stueetagen står butikken moderniseret og istandsat indvendigt samt udvendigt på facaden. Butikken muliggør mange former for erhverv, og her har tidligere været både karetmager og skrædder. Foruden butikslokalet medfølger også toilet, lager og baggård med et skur og to bevarede ”das” fra det 19. århundrede.

Førstesalen byder på køkken, to stuer og en lukket terrasse med indgang til værelse. På andensalen venter endnu en stue, badeværelse med kar og to soveværelser. Begge etager trænger til en kærlig hånd og en opdatering, men rumfordelingen har potentiale, og med en beliggenhed som denne – og udsigt over byens tage - bliver lejligheden ikke svær at hverken udleje eller bebo.

Herlighederne er beliggende på en af Rudkøbings ældste gader med brosten og en helt særlig atmosfære. Herfra skal man få skridt til fods for at nå til gågaden og byens torv med spændende butikker, restauranter og indkøbsmuligheder. Om sommeren summer byen af liv og glade dage, og også den hyggelige havn er inden for gåafstand.

Denne kombinerede erhvervs- og beboelsesejendom skal opleves med egne øjne. Vi står klar til en fremvisning.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020