Sankt Nicolai Gade 9 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 2.400.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Flot og velholdt udlejningsejendom i hjertet af Svendborg.

Helt centralt i Svendborg midtby, bare få skridt fra gågaden og med let adgang til offentlige transportforbindelser ligger denne charmerende patriciervilla.

Ejendommen er i dag udlejet til tandlægeklinik og sælges således med lejer.

Villaen er meget velholdt, og den skønne, herskabelige atmosfære fornemmes allerede, når man træder indenfor i den flotte, højloftede hall. Herfra er der i stueplan adgang til et stort kontorområde indrettet med reception og venteværelse for tandlægeklinikken.

Derudover består stueplan af tre klinikrum, et toilet, et lagerrum og et baglokale med trappe til kælderen. Kælderen har desuden sin egen indgang og rummer tre gode, store opbevaringsrum samt et bryggers.

Fra hallen er der også adgang til første sal, som byder på tre gode, store værelser, et personalekøkken og et badeværelse med badekar. De tre værelser er indrettet som henholdsvis kontor og personalerum, og store vinduespartier sørger for et godt lysindfald.

Bag villaen findes en mindre have med en god terrasse. Desuden mulighed for at indrette parkeringspladser.

Kort sagt er her mulighed for at investere i en skøn udlejningsejendom med en super god beliggenhed i hjertet af Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800