Sangdrosselvej 5 - 5700 Svendborg

Sangdrosselvej 5 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Indflytningsklar etplansvilla tæt på indkøb og skole - 10 minutters kørsel fra Svendborg

Det er lige så idyllisk, som det lyder her på Sangdrosselvej i landsbyen Landet midt på Tåsinge. Her bor du på en fredelig villavej nær skove og bølgende marker og som en af de få landsbyer på Tåsinge har netop Landet egen DagliBrugs. I nabobyen Lundby er der desuden både idrætshal, skole og børnehave/vuggestue, og du har således mange gode fornødenheder ved hånden samtidig med, at du kan nyde en fredelig tilværelse væk fra storbyens larm. Der er tilmed mulighed for hurtig overtagelse.

Her er tale om en nydelig gulstensvilla fra 1967 på 129 m2. Hertil kommer en muret garage med redskabsrum, der føjer yderligere 36 m2 til det bebyggede areal. Med 774 m2 er grunden hverken for stor eller for lille og I får her en velordnet og lukket have med stor, indhegnet terrasse mod sydvest.

Indvendigt står boligen pæn og velholdt fra ende til anden og er for så vidt indflytningsklar. Der er parketgulv i det meste af boligen, og alle tre værelser har indbyggede skabe. Der er også en stor, indbygget skabsvæg i entréen, så I nemt kan gemme jakker og sko af vejen. Køkkenet står pænt med hvide fronter, træbordplader og moderne hårde hvidevarer. Stuen er et stort og næsten regulært rum med fin plads til såvel spiseafdeling som hyggekrog. Her kan man også fint etablere et ekstra værelse om nødvendigt.

Foruden de tre soveværelser indeholder huset også et badeværelse med badekar samt et stort bryggers med viktualierum og egen indgang.

Skal I ind til fastlandet, er der faktisk kun 10 minutters kørsel til Svendborg. Derudover er der kun fem minutters kørsel til Skovballe Havn, hvor der er badebro, godt fiskevand og mulighed for at have en jolle liggende.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800