Rygårdsvej 1 , Langå , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 695.000 kr.

Hyggelig villa på overskuelig grund på Sydøstfyn

Har I appetit på en ny tilværelse i en tryg og rolig landsby, så er denne indflytningsklare villa bestemt værd at kigge nærmere på. Huset byder samlet på 131 m² fordelt på halvandet plan og ligger på en ganske overskuelig grund på 570 m² og har dertil en garage.

I skal bo i landsbyen Langå, der ligger ti minutter på cykel fra den lidt større Hesselager. Hesselager har både et godt, velassorteret Meny supermarked samt apotek og lægehus. Langå skal dog ikke undervurderes. Det lille samfund summer af liv og aktivitet, og byens forsamlingshus er centrum for et væld af arrangementer året igennem. Har I børn, der skal i skole, bliver de i øvrigt samlet op af skolebussen hver morgen. Byen ligger cirka midt imellem Nyborg og Svendborg, der begge kan nås på et kvarter i bil.

Huset blev opført tilbage i 1863. Det fremstår pænt vedligeholdt og er lige til at flytte ind i, som det står. Så selvom I har lyst til at modernisere lidt her og der, kan I sagtens flytte ind og så tage projektet i eget tempo.

Boligen er indrettet med pænt spisekøkken med ovn i arbejdshøjde og gaskomfur, hyggelig stue med stor karnap, der giver et fantastisk lysindfald, stilfuldt badeværelse fra 2007 med gulvvarme, stort bryggers, entré med trappe til førstesalen, et soveværelse samt et værksted med indgang udefra. Førstesalen byder på tre soveværelser af forskellig størrelse. Det største har stor skabsvæg, og generelt har etagen masser af opbevaringsplads i skunke og pulterrum.

Haven er som nævnt meget overskuelig og byder blandt andet på flere højbede samt en skøn, overdækket gårdhave - sydvendt og ugeneret.

Et nemt valg for jer, der vil bo på landet.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800