Rosenvej 2 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.

Velholdt etplansvilla med stor anvendelig kælder i Hesselager

Har du hørt om Hesselager? Det er et rigtig godt og inkluderende lokalsamfund på Sydfyn sådan cirka midt imellem Nyborg og Svendborg. Byen omgives af smuk natur især langs Stokkebæk Å og er dertil indehaver af Danmarks største sten, Damestenen. Her er også både folkeskole 0.-6. med tilhørende børnehus, en god, stor MENY, pizzeria, tankstation, apotek og lægehus. Her finder du det meste af, hvad du skal bruge i hverdagen.

På en hjørnegrund et par hundrede meter fra byens centrum ligger denne etplansvilla fra 1959. 127 boligkvadratmeter og en næsten fuld kælder med integreret garage. Inde som ude fremstår huset pænt og velholdt, og i 2018 blev køkkenet moderniseret med nye skabe og fik et flot epoxygulv, der fortsætter ud i entréen.

Køkken, fordelingsgang og entréen ligger i åbent rumforløb, hvilket skaber en meget dynamisk passage gennem boligen. Epoxygulvet er både flot at se på og nemt at holde rent, da det er helt plant uden fuger. Den ene del af huset er indrettet med to stuer en suite. Begge lyse og indbydende rum med brede vinduespartier til to sider.

Den anden del af huset er værelsesafdeling. Her finder du tre soveværelser, der alle har indbyggede skabe samt et badeværelse. Endelig har stueplan også et separat toilet.

Mulighederne er mange i husets store kælder. Det er en meget anvendelig kælder med god loftshøjde, faste gulve og flere disponible rum foruden garage. Det ene rum anvendes som fyrrum og vaskekælder/bryggers.

Haven er aflukket og ganske overkommelig. Her er en fin græsplæne med frugttræer samt et par bede i stensætninger.

Der er lagt fibernet ind i huset.

Alt i alt en nydelig, indflytningsklar villa med stor kælder i et dejligt lokalsamfund på Sydfyn.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800