Rønnevej 15 , 5883 Oure

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 550.000 kr.

Ejendom til modernisering i hyggelige Oure

Har I set jer varme på at starte en tilværelse i det hyggelige lokalsamfund Oure på Sydfyn? Så har vi her en ejendom på en rolig, lukket vej, som er klar til at få en den helt store tur og blive jeres drømmebolig. Her er tale om en solid rødstensejendom på 101 m² med tilhørende lade samt en grund på 779 m².

Oure er på det nærmeste blevet “verdenskendt i Danmark” ikke mindst på grund af Skolerne i Oure. I vil hurtigt falde til her og blive en del af byens gode sammenhold, der får tilført en masse aktivitet og liv takket være byens aktive skolemiljø. Ud over Skolerne i Oure er her også en friskole, to børnehaver, en kro og en café. Der kører regelmæssigt busser mellem Svendborg og Nyborg, som stopper nær ved ejendommen.

Det er ingen hemmelighed, at boligen fremstår i moderniseringsmoden stand og derfor giver det bedst mening at se på ejendommen, som et blankt lærred, I selv kan fylde ud. Som huset står nu, indeholder det køkken, stue, to soveværelser, et badeværelse og en entré.

Laden er sammenbygget med boligen. Her venter en masse ekstra kvadratmeter, som potentielt giver mulighed at få en endnu større bolig. En anden mulighed kunne være at indrette værksted eller kontor i laden. Det afhænger helt af jeres behov og temperament.

Haven, der omkranser ejendommen, er i sig selv en fin legeplads for ungerne og kan derudover blive et dejligt afslappende uderum med terrasse, grillhjørne og lidt hyggelig beplantning.

Kort fortalt er dette muligheden for at starte jeres ny tilværelse i præcis den bolig, I altid har drømt om.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800