Røllikevænget 7 - 5700 Svendborg

Røllikevænget 7 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.250.000 kr.

Dejligt fritidshus ved Stenodden Strand med kig til vandet

Dette lyse og charmerende sommerhus, der har et samlet brugsareal på 74 m², ligger i naturskønne Stenodden Strand - få hundrede meter fra vandet, som der er kig til både fra boligen og fra terrassen. Området har gode naturstier og fra fællesområdet på stranden er der flot udsigt til Valdemar Slot, Bregninge Kirke, Thurø og indsejlingen til Svendborg.

Stenodden Strand ligger ved Vemmenæs på Tåsinge og er et dejligt sommerhusområde med huse, der alle er opført fra slutningen af 60'erne til sidst i 90'erne. Området er forbundet med veludførte stisystemer og asfalterede veje, som giver rig mulighed for gå- og cykelture i den skønne natur - eksempelvis i Stenodde Skov, som starter få skridt fra ejendommen. Mod syd er der 15 kilometer til Rudkøbing og det samme er der til Svendborg mod nord.

Sommerhuset ligger på en 823 kvadratmeter velanlagt grund, som er meget nem at holde pæn. Uanset hvornår på dagen I befinder jer under åben himmel, er der mulighed for terrassesol - der er nemlig en terrasse på hver side af huset. På grunden er der desuden anlagt en krolfbane, som kan give hyggestunder til både store og små.

Huset er et velholdt træbyggeri med vestvendt, overdækket terrasse og lysmalede træpaneler på væggene. Huset facade har netop fået nye vinduer. Planløsningen byder på et hyggeligt opholdsrum, hvor I kan nyde udsigten til Det Sydfynske Øhav, og gå direkte ud på den ene terrasse, hvor udsigten er endnu bedre. Herudover får I et lille køkken med udgang til en sydvendt terrasse, to separate værelser, et badeværelse med bruseniche samt to disponible rum i boligkvalitet.

Pak tasken, og tag med til idylliske Stenodden Strand - den hyggelige bolig og den dejlige beliggenhed vil gøre, at du ikke har lyst til at tage herfra igen.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020