Rødmevej 36 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 795.000 kr.

Velholdt villa i landlige omgivelser nær Stenstrup

Hvis I er på udkig efter en lys og velholdt villa med en familievenlig indretning, kan det meget vel være Rødmevej 36, som I fremover skal kalde jeres hjem. Både store og små familiemedlemmer vil formentlig sætte pris på ejendommens store grund og den dejlige beliggenhed i Rødme blot et par kilometer fra Stenstrup.

Hyggeligt landsbyliv og godt nabofællesskab følger med bopælen i Rødme. Den korte afstand til Stenstrup gør det nemt at cykle til skole, pasningstilbud, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter, og Svendborg ligger omtrent ti minutter væk i bil. Landsbyen er omgivet af smuk natur - blandt andet Rødme Svinehaver, som lokker med sjældne plantearter og storslået udsigt over Sydfyn.

Kigger vi nærmere på selve villaen, lyser den op i landsbybilledet med sin hvide facade og sit pæne sadeltag, der blev udskiftet i 2013. Året efter blev gavlvinduerne og terrassedørene fornyet, hvilket er med til at give villaen et indbydende udseende.

145 veldisponerede kvadratmeter får I at gøre godt med inden døre. Rumfordelingen er helt i top, også i forhold til dagslyset - eksempelvis er der lysindfald fra hele tre verdenshjørner i stueplanets store stue. I det tilstødende spisekøkken får I glæde af dagens sene sol, mens et værelse vender mod øst.

Morgensol er der også på det ene af førstesalens i alt tre værelser. Et andet af dem er så stort, at det sagtens kan anvendes som stue, og med fransk altan kan I slå dørene op på vid gab og nyde den fine udsigt.

Sidst, men ikke mindst, fuldendes boligen af et bryggers, et badeværelse og et toilet. Udenfor ligger et redskabsrum i forlængelse af carporten.

Endelig følger der en ganske stor grund med, så I får rig mulighed for at give jer i kast med haveprojekter og fodboldkampe på græsplænen - og mon ikke der også bliver tid til en siesta i skyggen af det imponerende kastanjetræ.

Velkommen til Rødmevej 36.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800