Rødeledsvej 1 , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 550.000 kr.

Kamelhuset - en stråtækt perle på Sydfyn

Betragtet udefra forstår man hurtigt, hvorfor dette hus på Sydfyn har fået øgenavnet “kamelhuset”. Den besynderlige bule på stråtaget bidrager dog kun yderligere til det yndige bindingsværkshus’ i forvejen næsten uimodståelige charme. Ejendommen ligger aldeles naturskønt omkranset af marker få meter fra den store Gudbjerg Skov. 

Selvom huset stammer helt tilbage fra 1860, fremstår det friskt og fuldt af vitalitet. Det skyldes, at der særligt de sidste 14 år er lagt masser af arbejde i det gamle hus, så det har fået nyt liv. Stråtaget blev skiftet for netop 14 år siden, og fra 2007-2014 har huset fået en ny vestgavl, nye indervægge og isolering, nyt badeværelse, ny masseovn samt en ny carport med tilhørende værksted. Derudover er huset malet både indvendigt og udvendigt for nyligt.

Resultatet af arbejdet er et hus, der både har komfort og tidssvarende interiør samtidig med, at det gamle hus stadig kan ses og mærkes. Også indretningen er gjort tidssvarende. Entré, køkken og stue er samlet i et sammenhængende rumforløb, der får boligen til at virke åben og indbydende. Listeloftet dekoreres af de synlige loftbjælker, der ligesom alle dørkamme er nymalede og giver boligen et friskt anstrøg. Entré og køkken er belagt med rødbrune klinker, og i køkkenet er der en god spiseplads. Stuen er ligesom soveværelset belagt med et pænt trægulv, mens badeværelset har klinker på gulv og vægge samt indlagt gulvvarme. På førstesalen bydes på endnu et soveværelse samt et loftsrum til opbevaring.

Haven er hegnet ind til tre sider, og den frodige randbeplantning gør, at den føles som en lille oase. Her er også drivhus og et brændeskur. Indkøb, skole og andre institutioner kan findes i nærliggende Gudbjerg fem minutters kørsel fra adressen.

Såfremt køber ønsker at anvende huset som Flexbolig, skal der gives tilladelse fra Svendborg Kommune.

Til romantikeren, der også sætter pris på komfort og bare vil bo fredeligt midt i naturen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800