Ristingevej 1 - 5932 Humble

Ristingevej 1 , 5932 Humble

Billeder
Plantegning
Kort
Butik
Pris: 1.500.000 kr.

Butik med bolig på bedste beliggenhed i Humble og på hele Sydlangeland

Når du kommer kørende gennem Humble, er det præcis ved Ristingevej 1, at du skal vælge, om du vil videre vestpå mod Ristinge, eller om du skal videre mod syd. Det lyder som et godt sted at have en butik, og det er det også! Siden 1977 har lokalerne huset Sydsport, men nok er nok, og nu er tiden kommet til at afhænde forretning og bolig, så nye kræfter kan komme til.

Ejendommen er blandet bolig og erhverv med 210 m² butik og lager i stueplan og 140 m² bolig på førstesalen. Huset ligger på en hjørnegrund i skæringspunktet mellem Ristingevej, Hovedgaden og Bagenkopvej og har bred vinduesfacade og god plads til udstillingsvarer på fortovet. Det er midt i Humbles handelsstræde, der blandt andet tæller to supermarkeder, flere spisesteder, apotek, en god bager og Humble Kro. Humble er i øvrigt den største by på sydøen og er referencepunktet for både beboere og turister på denne del af øen.

Når du træder ind fra gaden, kommer du ind i butikkens store salgsområde. Et lyst og rummeligt lokale med adgang til yderligere et stort lokale. Hertil kommer et kontor, flere disponible rum samt en entré, der også giver adgang til boligen på førstesal.

Boligen står pæn og velholdt og fungerer fint som familiebolig. Her er spisekøkken med videre forløb til spisestue og opholdsstue. En fordelingsgang giver adgang til fire værelser og til et badeværelse. Hertil kommer et gæstetoilet og et bryggers.

På husets sydside er der anlagt en hyggelig have og en stenterrasse. Begge dele får masser af sol, og herfra er der også adgang til et værksted samt to garager, der alle er integreret med ejendommen.

En unik chance for at fingre i den vel nok bedste beliggenhed på hele Sydlangeland. Ring og bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800