Rifbjerg Strand 2 , Rifbjerg , 5900 Rudkøbing

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.475.000 kr.

MODERNISERET VILLA/FLEX-BOLIG MED UDSIGT TIL LANGELANDSBROEN

En super beliggenhed tæt på vandet, udsigt over de omkringliggende marker og kort afstand til byen. Dette er blot få af de mange fine kvaliteter, denne skønne ejendom fra 1890 byder på. Huset har i løbet af de seneste år fået markante ansigtsløft indvendigt såvel som udvendigt, hvilket efterlader et indflytningsklart hus til de kommende ejere. Velkommen til!

Beliggenheden her på Rifbjerg Strand 2 er ideel til naturelskeren, som ønsker at bo fredfyldt men alligevel tæt på byen. Ved boligens indgang er direkte kig til Langelandsbroen og med den korte afstand til havet kan familien nyde godt af sommerens lune solskinstimer. I 2004 fik huset nye vinduer og døre i mahogni, i 2007 blev 1. salen renoveret med bl.a. nyt lækkert badeværelse og i 2016 istandsatte man både tag og facade. Bag boligen byder to sydøstvendte terrasser ind og udearealerne kan nydes ugeneret uanset årstid.

Indvendigt byder 121 boligkvadratmeter ind, som står i en moderne og landlig stil med sans for detaljen. Rummene er lyse og stilrene og de rustikke gulvfliser, de fritliggende bjælker samt den hyggelige finske masseovn tilfører en hjemlig stemning. Stueplanet indledes af bryggers, som efterfølges af et indbydende køkken-alrum med HTH-elementer fra 2017 og direkte terrasseudgang. Hertil følger et mindre badeværelse samt en dagligstue, der er bygget til hygge. Bortset fra badeværelset har hele stueetagen gulvvarme, og det samme har badeværelset på førstesalen, hvor der desuden er to gode værelser og et disponibelt rum.

Huset egner sig godt til den lille familie eller parret, som ønsker et fredfyldt hjem eller en idyllisk flex-bolig i det langelandske, som stadig er tæt på Fyn og større byer. I den nærtliggende by Rudkøbing er der gode muligheder for indkøb og om sommeren summer byen af liv og glade dage.

Stemningen her på det naturskønne Langeland skal opleves. Vi står klar med en fremvisning


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020