Rantzausmindevej 168 - 5700 Svendborg

Rantzausmindevej 168 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.195.000 kr.

Klassisk rødstensvilla med havkig i Rantzausminde - klar til en makeover!

Har I også forelsket jer i den hyggelige kystby Rantzausminde vest for Svendborg? I er bestemt ikke de eneste, der ser kvaliteterne i den lille bys blanding af dejlig natur, nærhed til vandet og et fint udvalg af fornødenheder såsom skole, børnehave og en Dagli’Brugsen. Og her, blot 100 meter fra den charmerende lystbådehavn, udbyder vi nu denne spændende villa med havkig til salg. Den er i original stil og giver jer dermed mulighed at for at skabe drømmeboligen.

Her er tale om en klassisk rødstensvilla fra 1951, der ude som inde står helt autentisk. Huset ligger på en 810 m2 stor grund, der på samme vis kan blive til netop det uderum, I ønsker. Der er også gode muligheder for eksempelvis at lave tilbygninger til huset, hvis I ønsker flere kvadratmeter.

I stueplan byder huset på et køkken, stue, entré samt en tilbygning med badeværelse, vaskerum og et disponibelt rum. Stuen er dejlig lys med vinduer mod tre verdenshjørner og har flot kig til havet mod syd. Og med et nyt køkken får I her et godt dagligområde. Førstesalen byder på tre værelser af forskellig størrelse. Det største har skabsvæg og har, ligesom stuen, kig til vandet. Endelig har huset også en kælder med to rum.

Og skal I alligevel til at modernisere, er det naturligvis også muligt i vidt omfang at ændre på rumfordelingen. I kan eksempelvis skabe et åbent opholdsrum med køkken og stue i ét eller lave et større badeværelse. Som nævnt kan I også udvide arealet med en tilbygning eller måske en udestue.

Og har I børn, får de nem adgang til både skole og børnehave. Turen til Svendborg tager desuden blot syv minutter i bil.

Alt i alt en spændende ejendom med et væld af muligheder.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800