Purreskovvej 26 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 695.000 kr.

Udsigtsperle nær skov og strand på Sydfyn

Når man står foran Purreskovvej 26 nær Hesselager på Sydfyn, forstår man godt, hvorfor forbipasserende igennem mange år har stoppet bilen, er steget ud og har taget billeder ud over landskabet. Udsigten er nemlig enestående, og i klart vejr kan man se helt til Storebælt. På grunden ligger en nydelig rødstensvilla, som ganske vist har brug for en kærlig hånd eller to, men som med en indsats kan blive til et dejligt hjem.

Huset er opført i 1961 og huset har faktisk kun haft én ejer frem til i dag. Det ligger på en bakketop, hvilket sammen med egnens flade terræn giver det fantastiske udsyn over landskabet. Og vil du ned til vandet, tager turen blot fem minutter på cykel, hvor der venter en børnevenlig strand med badebro. Er du mere i humør til en hyggelig spadseretur, kan du gå mod syd mod feriebyen Lundeborg, der fører dig igennem den hyggelige Purreskov.

Handler det i stedet om få købt ind, en tur til lægen eller at få børnene i skole, foregår det i modsatte retning,i Hesselager - et aktivt og veludviklet lokalsamfund med et godt udvalg af både indkøbsmuligheder og institutioner.

Som den står nu, byder boligen på 95 m² fordelt over halvandet plan. Hertil kommer en garage, et udhus og en grund på 885 m². Indenfor finder du entré, køkken, stue, viktualierum, badeværelse samt et bryggers. Førstesalen er indrettet med fire soveværelser.

Selvom her er behov for modernisering, er selve bygningen for så vidt i ganske god stand. Skorstenen og to af husets facader blev renoveret i 2014-2015, og i 2011 fik huset installeret et af markedets bedste træpillefyr.

Sætter du pris på en god udsigt, og kan du se muligheder, må du ikke ignorere denne ejendom.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800